Kat probeert hondenkoekje te stelen

Twee aandachtige huisdieren wachten geduldig op een bankje. Ale vier ogen de ogen zijn op de handen van het baasje gericht. De eigenaar zit recht tegenover zijn beestjes en houdt iets lekkers vast: een knapperige hondensnoepje.

Dit snoepje is natuurlijk voor de hond bedoeld, maar toch kan de gulzige kat zijn ogen er niet vanaf houden. Terwijl de hond vol verwachting toekijkt, voert deze kat overduidelijk iets in zijn schild. Dan gebeurt het...... Het baasje gooit het snoepje richting zijn hond. De gulzige kat ziet zijn kans schoon en probeert de hond te snel af te zijn.... Maar dát, komt hem al snel duur te staan, haha!


Natuurlijk is het wel een beetje zielig voor de kat... Maar op deze manier leert hij wel zijn streken af. Gelukkig heeft de kat hier geen letsel opgelopen en heeft zijn baasje ook voor hem een lekker snoepje gepakt. Eerlijk zullen we alles delen 馃槉Heb jij ook een leuk filmpje dat op Superleuk geplaatst móet worden?! Stuur ons dan een (privé)bericht op Facebook of nog beter via Whatsapp: 06 14 89 74 33.

Bekijk ook: Een bijzonder sterke band tussen een hond en een kat met de fotocamera vastgelegd