Jongen wordt zonder eten naar school gestuurd - Maar als hij later in zijn trommeltje kijkt, weet hij niet wat 'ie ziet...


Het is overblijftijd op school en alle kinderen pakken lunchpakketje er netjes bij want na een lange leerzame morgen gaat een hapje er wel in. Ook het blonde, stille jongetje dat in het midden van het klaslokaal zit pakt zijn brooddoos erbij. Voorzichtig maakt hij het deksel open, maar helaas is het -net als altijd- leeg en zit er niks in.

Hij besluit naar de wc voor wat slokjes kraanwater te gaan, om zo toch maar iets binnen te hebben. Eenmaal terug in de klas kijkt hij tegen beter weten nogmaals in zijn broodtrommeltje, hopend op een wonder. Tot zijn verbazing is het bakje ondertussen gevuld met allerlei lekkers.

Als hij verrast om zich heen kijkt, valt hem op dat alle kinderen in zijn klas iets hebben afgestaan en stiekem in zijn lunchtrommel hebben gestopt... 

De video sluit af met de slogan:
Oplossingen vind je vaak dichterbij dan je denkt.

Het delen waard toch? ❤️Heb jij een bericht dat geplaatst móet worden?! 
Tip ons dan via Facebook of Whatsapp: 06-14 89 74 33.


Bekijk ook: In dit experiment krijgt het ene kind eten, en het andere nog niet... In hun reacties schuilt een wijze les!